fredag 3 januari 2014

Värsta.

Frustrationen! Thomas är sjuk och sängliggande med feber och någon form av magåkomma. Förhoppningsvis matförgiftning och ingenting värre än så. Tvillingarna har gallskrikit hela dagen och kräkts på alla mina medhavda kläder, i sängen och på den lånade babyfilten, och Olivia har... eh, låt oss kalla det testat gränser väldigt ihärdigt idag.

Jag tog med mig barnen och gick till café Evita för att äta lunch, och Olivia fick leka i lekhörnan. Har också promenerat en sväng till supermarketen med tvillingarna för att få dem att somna en stund. Det lyckades efter att Hugo vrålat sig igenom flera kvarter. Handlade litet mer baby food, gröt, baby powder och choklad (behöver tröstäta! nämnde jag att tvillingarna också kräks typ dubbelt så mycket som de äter? så fort man lägger ner dem börjar det exorcisten-spruta ur munnarna på dem).

Olivia somnade jättetidigt i soffan framför nedladdade avsnitt av Daniel Tiger på engelska, efter att jag ilsket vrålat "Du beter dig som en sk-tunge!". Mama of the year. Hon somnade väl för att fly sin bistra verklighet antar jag.

Så, sjuk man, kräkiga och illvrålande bebisar och världens trotsigaste tonåring treåring har gjort detta till den värsta "semesterdag" jag haft nånsin i hela mitt liv.

Nu sveper jag en "ba ba ba" (vietnamesisk öl) och hoppas att morgondagen åtminstone blir en liten aning bättre.

4 kommentarer:

 1. Usch vilken början... Hoppas det redan blivit bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och lov mår han bättre idag! Men vissa dagar känns det som att mitt föräldraskap bara går ut på damage control. Totalt opedagogiskt och utan något som helst tålamod...

   Radera
 2. Skönt att Thomas mår bättre!
  Jag förstår hur du menar - igår röt jag åt Alfred så högt och argt att jag fick ont i halsen. Han hade just slagit mig för andra gången samma dag, och jag fattar ju att han bara testar mig, men...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev precis en kommentar på ditt inlägg om det.. visst är det tufft när de testar gränser!

   Radera