fredag 11 juli 2014

En dag i Bryssel.

Gårdagen tillbringades i Bryssel, i området Beurs som tydligen är turistmecka. Som Gamla stan ungefär. Vi tog det ganska lugnt och var bara ute och åt frukost/lunch på förmiddagen, och återvände sedan till lägenheten för att vila några timmar. Vi passade på att ge tvillingarna lunch hemma och låna tvättmaskinen. Sedan tog vi tunnelbanan till Beurs och promenerade runt där. Vi tittade på tjusiga byggnader och Manneken Pis, åt belgiska våfflor och drack belgisk öl. Väldigt turistigt med andra ord.
På kvällen träffade vi på en kanadensiska som är ute och reser i Europa själv, och eftersom hon var väldigt trevlig och social (och litet svulten på sällskap) så käkade vi middag tillsammans med henne på en asiatisk restaurang.

När tvillingarna började bli litet för stökiga för att det skulle kännas bekvämt tog vi oss hem till lägenheten igen och lade alla ungarna. Jag somnade själv i processen som det så ofta blir. Inte mycket rock´n´roll som trebarnsmorsa.

Våra underbara ungar säkert ankomna i Bryssel.


Make, dotter och stockrosor (?).

I "vårt" kvarter.

Det är en chokladaffär, och den bär mitt namn. Och jag insåg just att vi glömde köpa någon choklad!

Många fina affärer i turistkvarteren.
Fler bilder kommer!

1 kommentar:

  1. Hörru! Jag trodde du skulle hojta till om du bloggade! Jätte kul att se att blir inlägg! Så fina bilder på instagram - er resa verkar helt fantastisk :D

    SvaraRadera