tisdag 6 maj 2014

Something old, something new...

Alltså, jag dör litet på hur fina barnkläder Modéerska huset har! Men alldeles för dyra för mig. Köpte dock två plagg till Olivia därifrån på rea, då tyckte jag att jag kunde ta mig råd. Jag tror dock att jag gillar dem mycket mer än vad Olivia gör, för nu är hon inne i den där rosa prinsessiga perioden som jag hoppades att vi skulle slippa. Jag underskattade rejält omvärldens påverkan, kan jag säga. Nu är det jätteviktigt för henne vad kompisar tycker och vad de har.

Hur som helst. Eventuella rika släktingar som läser detta, ni får gärna köpa barnkläder på Modéerska huset åt mina barn!

Hugo och Thelma har fortfarande mest Olivias urvuxna kläder som dessutom gått ett varv hos kusinen eller kompisars barn. Jag är helt för att återanvända men (varning för dagens superprivilegierade i-landsproblem!) jag är litet trött på att de bara har ärvda kläder. Skulle vilja köpa litet nytt och fräscht åt dem. Vilket jag gjort några få gånger förstås. De behöver ju mer kläder eftersom de är två, så det här "problemet" kommer nog lösa sig självt på sikt...

(Tillägg om Modéerska huset: när jag beställt kläderna därfrån, en tröja och ett linne, fick jag ett mail från Jenny Modéer som ursäktade att de inte kunde skicka på en gång pga att hon vabbade. Personlig och trevlig kontakt, det uppskattades mycket!)

2 kommentarer:

  1. Men oj, nu vill jag köpa hem alla kläderna där till Selma och Molly. Jättefina kläder ju!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är de! Men priserna... Jag ska ta för vana att kolla in vad de har rea på :P

      Radera